Sunday, August 8, 2010

Bintang Bowling???...

Anak yang bongsu tu umur 8 tahun , tapi bersemangat nak main bowling , masa ikut "family day' pejabat ayahnya..dapat main bowling..kecoh sebab dapat buat strike 4 ke 5 x....Dah balik KL, puas memujuk ayahnya nak main bowling lagi...jadi bawa dia  main bowling kat Selayang Mall, itulah tempat bowling yang paling dekat... tapi saiz kasut yang paling kecil pun masih longgar kat kaki dia, sumbatlah tisu, pakai stokin..tapi masih longgar, jadi dia main tak selesa....bola paling ringan pun size 6...last-last saya kata kat dia..belasah jelah dik....janji main...






Tempat bowling terbaru yg selalu dijenguknya di Wangsa Walk, pasal apa jenguk sebab selalu penuh, x dapat nak main, bukan setakat penuh, parking kereta pun payah, kadang terpaksa parking jauh, kalau dah boring sangat, langsung x jadi masuk ke kawasan tu...nampaknya kena pergi awal. 

No comments:

Post a Comment

Entry lain yang anda mungkin suka...

Related Posts with Thumbnails